MB-02 Kontakt

Pogoji uporabe

Pravna določila

MB-02 servisna dejavnost d.o.o. bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poskušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov na svojih spletnih straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti MB-02 servisna dejavnost d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije in podobe, ki jih vsebujejo spletne strani MB-02 servisna dejavnost d.o.o. so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

MB-02 servisna dejavnost d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zaščita zasebnosti in uporaba osebnih podatkov

MB-02 servisna dejavnost d.o.o. bo vse pridobljene podatke o obiskovalcih spletnih strani varovala v skladu z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo. 

Vse podrobnosti o obdelavi osebnih podatkov s strani MB-02 servisna dejavnost d.o.o., Volčičeva 8, 8000 Novo mesto, najdete v Varstvu osebnih podatkov.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Ponudnik v te namene uporablja 256-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Piškotki

Ob obisku strani v skladu z vašimi dovoljenji zbiramo tudi podatke o vaši uporabi naše spletne strani s piškotki in podobnimi tehnologijami. Več informacij o tem, kako te tehnologije uporabljamo je dostopnih v Politiki piškotkov.

Kontakt

MB - 02 servisna dejavnost d.o.o.

Volčičeva 8

Novo mesto

ID za DDV: SI36565733 

Matična številka: 6004423

TRR:  SI56 0297 0025 9526 575 (odprt pri NLB d.d.)

Telefon: 07 337 93 90

E-mail: mb-nm@siol.net

cross